Garagepoort Blog

Home » About L-door

About L-door


L-door is een 100 % Belgische producent van sectionale garagepoorten en ontwikkelt, fabriceert en plaatst poorten voor zowel de particuliere als de industriële markt. L-door zorgt voor de totale opvolging van uw project van opmeting tot productie en plaatsing. Onze montageploegen zijn dagelijks actief in heel België.

Bent u op als particulier op zoek naar een sectionale garagepoort voor uw woning dan kan u zeker uw gading vinden in ons uitgebreid gamma.
Dit gamma loopt van de traditionele sectionale garagepoort tot totale design oplossingen waarbij de garagepoort bijna onzichtbaar geïntegreerd wordt in de gevel.

Bent u bedrijfsleider, industrieel aankoper, technisch verantwoordelijke of facility manager, ook dan bent u bij L-door aan het juiste adres.
L-door industrial biedt u een ruim gamma bestaande uit sectionaalpoorten, brandpoorten, snellopers en totale laad en los oplossingen.
Bovendien bieden we u ook onderhoud en herstellingen aan, en dit zowel op uitrustingen van L-door als van andere merken. Onnodige stilstanden brengen voor u als bedrijf heel wat kosten met zich mee, daarom is onze industriële service afdeling 7/7, 24/24 beschikbaar.
Wenst u van op uw bureau een realtime overzicht te hebben van de status van uw logistieke uitrusting en dit gekoppeld aan de kosten, dan is onze Monitoring software voor u de oplossing.
L-door is dus dé totaalpartner voor uw logistieke uitrustingen.

Wenst u meer informatie over ons bedrijf en onze producten, dan verwijzen we u graag door naar onze website!

www.l-door.be

Bent u architect of bouwheer en zoekt u een exclusieve design oplossing om de poort te integreren in uw gevel, laat u dan inspireren op:

www.cre-8-ive.be


Plaats een reactie